Welkom

Bij Noordwijk Kerstdorp aan Zee

In de donkerste dagen van het jaar wordt Noordwijk opgelicht door talrijke sfeervolle evenementen. De meeste vinden plaats in de nostalgische Oude Dorpskern van Noordwijk-Binnen. Maar ook bruist Noordwijk aan zee. In de agenda kun je zelf ontdekken wat er allemaal te zien en te beleven valt. Noordwijk Kerstdorp aan Zee staat van 1 december 2013 tot 6 januari 2014. Laatste nieuws
8 januari 2013
Met de KerstRun 2012 hebben de snelste en mooist verklede lopers leuke prijzen kunnen winnen. Hieronder de winnaars van die dag.
30 november 2012
Ben je concertbezoeker en houd je van klassieke kamermuziek? En heb je je wel eens voorgesteld dat de musicus waar je zojuist van hebt genoten bij jou in de huiskamer speelt?
3 december 2012
Op zaterdag15 december zal om half zes het welkomstprogramma in Noordwijk aan het sfeervolle Lindeplein van start gaan. Hoewel de organisatie niet te veel mag verklappen, wil men wel kwijt dat er voor de aankomst een speciale verrassing plaatsvindt waar het publiek bij betrokken zal worden.
Meer nieuws

Idee aanmelden

Idee?  Meld het!

Het samenbrengen van evenementen zal het geheel van Kerstdorp aan Zee goed doen. Heb je een goed idee of een evenement dat je wilt aanmelden, schroom niet en stuur een mail naar: josha@aanzee.nl

 
 

 

 
Aanmelden nieuwsbrief
Naam
E-mail